Άλλο ένα αποτέλεσμα που της επιτρέπει να ελπίζει ότι μπορεί να τα καταφέρει στον στόχο της, πέτυχε η Θύελλα απέναντι στο Χαρακόπι πριν από λίγη ώρα.

Μάλιστα, η νίκη προήλθε με μεγάλη ανατροπή, από 0-1, 2-1 με 2 πολύ όμορφα γκολ! Η ομάδα του Χαροκοπίου βρέθηκε να προηγείτε νωρίς στο 2ο ημίχρονο, αλλά τα παιδιά βρήκαν τα ψυχολογικά αλλά και τα σωματικά αποθέματα (μεσοβδόμαδο παιχνίδι), έδειξε την ταυτότητα της και πήρε την 4η συνεχόμενη νίκη της. Χαμένο πέναλτι για το Χαροκόπι στο 1ο μέρος

Μια μεταμορφωμένη Θύελλα στο 2ο μέρος, με πολλές ευκαιρίες αλλά και ένα δοκάρι έφτασε στην πολύτιμη νίκη και συνεχίζει να είναι μόνη στην 3η θέση, 1 βαθμό πίσω από τον 2ο Βοτανικό που σήμερα κέρδισε εύκολα 0-5 τους Βαρυάδες.

Η συνέχεια όμως του προγράμματος, δεν μας εφησυχάζει καθώς έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας με την ομάδα του Δροσοχωρίου στις 01/02/2015! Τα γκολ, ο Τσαντούλης Π. με ένα φοβερό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και την ανατροπή ολοκλήρωσε ο Κοχυλάς Ι. μετά από ατομική ενέργεια του Βαρτζιώτη και το σπάσιμο της μπάλας στο ύψος του πέναλτι.

*Την ερxόμενη εβδομάδα δεν έχει πρωτάθλημα λόγο εκλογών, για αυτό μεταφέρθηκαν τα παιχνίδια μια εβδομάδα πιο μετά!