Μεγάλη νίκη για την ομάδα μας, καθώς η προσπάθεια που έκανε στον αγωνιστικό χώρο ανταμείφθηκε στο τέλος και ήταν αυτή η μεγάλη νικήτρια στον αγώνα με το Σταυράκι. Πιο συγκεκριμένα, το σκορ της κανονικής διάρκειας έγραψε 0-0, ενώ στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 93' λεπτό ο Στέφος χάνει μεγάλη ευκαιρία για να τελειώσει τον αγώνα, καθώς χάνει πέναλτι και έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση.


 Για ακόμη ένα παιχνίδι η ομάδα μας ήταν πολύ καλή, είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ενώ έχασε κλασικές ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο γκολ. Τελικά η δικαίωση ήρθε στο τέλος όπου στα πέναλτι βρεθήκαμε νικητές με σκορ 4-1! 

Περιμένουμε αντίπαλο λοιπόν στην επόμενη φάση, φάση των 8 αλλά όπως κάνουμε κάθε φορά κοιτάμε κάθε ένα παιχνίδι ξεχωριστά, καθώς έχουμε μια πολύ δύσκολη έξοδο την Κυριακή στην έδρα των Πραμάντων. Μέχρι την κλήρωση και την ανάδειξη αντιπάλου το μυαλό μας είναι καθαρά και μόνο στο επόμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος. 

Τέλος, να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και συγχαρητήρια στους υπεύθυνους της ομάδας του Α.Ο Σταυρακίου για την καταπληκτική φιλοξενία που παρείχαν, ενώ τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.