Στο μεγάλο ντέρμπι της 32ης αγωνιστικής, δεν αναδείχτηκε νικητής καθώς η ομάδα μας ήρθε ισόπαλη 2-2 με την ομάδα του Βοτανικού.

Τα παιδά προσπαθήσανε, όσοι ήταν στο γήπεδο είδατε και την υπεροχή της ομάδος στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, με δύο δοκάρια, κλασικές ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε το τρίποντο!

Όπως όλα δείχνουν η ομάδα μας θα τερματίσει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ έχουν μείνει δύο αγωνιστικές μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Η μία είναι το ερχόμενο Σάββατο με αντίπαλο την πρώτη Μουσιωτίτσα, ένα παιχνίδι που θυμίζει άλλες εποχές και η τελευταία αγωνιστική στο γήπεδο μας με την ομάδα της Μηλιάς.

Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και μας βοήθησε πολύ για το συγκεκριμένο παιχνίδι, άσχετα που δεν ήρθε και η νίκη. Μακάρι να γινόταν και να βλέπαμε σε όλα τα γήπεδα τόσο κόσμο γιατί το ποδόσφαιρο με φιλάθλους είναι ακόμη πιο όμορφο.

Ο αγώνας με την ομάδα της Μουσιωτίτσας είναι το ερχόμενο Σάββατο, στο Π.Ε.Α.Κ.Ι. και ώρα 17:00 μμ.

Ο προπονητής της ομάδος, Σωτήρης Βλαχογιώργος, ευχαριστεί τον Λισγάρα Λάμπρο για την συνεργασία και την δουλειά τους και εύχεται να συνεχιστεί και την νέα χρονιά.Να τονίσουμε ότι ο ποδοσφαιριστής φεύγει για τους επόμενους 5-6 μήνες λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων, για τον λόγο αυτό του ευχόμαστε όλοι, καλή συνέχεια και καλή δύναμη και τον περιμένουμε ξανά μαζί μας την νέα χρονιά!