Η ομάδα μας δεν κατάφερε στο χθεσινό παιχνίδι να πάρει την νίκη και έμεινε πίσω από τους Βοτανικό και Δαφνούλα αντίστοιχα και είναι σταθερά στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 53 βαθμούς. Συνεχίζει στην 1η θέση η Μουσιωτίτσα με μόλις μια (1) ήττα στην κατηγορία και 72 βαθμούς, ακολουθεί ο Βοτανικός με 61 και η Δαφνούλα με 57.

Σε μια μέτρια εμφάνιση βρεθήκαμε στο 21ο λεπτό πίσω στο σκορ με ένα φοβερό γκολ του ποδοσφαιριστή Καραμάνη, έξω από την περιοχή και ο ίδιος παίχτης με εκτέλεση φάουλ έκανε τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα για την ομάδα μας. Το μόνο που καταφέραμε ήταν να αποφύγουμε την ήττα, με τον αμυντικό Καρβούνη να διαμορφώνει το τελικό 2-2 με ωραίο γκολ στο 90ο λεπτό του αγώνα.

Απομένουν 7 αγωνιστικές για να τελειώσει το πρωτάθλημα. Έχουμε 4 παιχνίδια στην έδρα μας και 3 εκτός έδρας, το επόμενο μας παιχνίδι είναι στην έδρα της Πλατανιάς το ερχόμενο Σάββατο και ώρα 16:00 μμ, αν δεν αλλάξει κάτι εφόσον μεγαλώνει και η ημέρα σιγά σιγά. Για περισσότερα θα υπάρχει ενημέρωση και στην σελίδα μας στο Facebook!