Δεν ήταν μόνο οι τρεις (3) βαθμοί που θέλαμε σήμερα για να συνεχίσει η ομάδα να παλεύει για έναν στόχο, ήταν ολόκληρη η προσπάθεια από όλους μας από την αρχή της χρονιάς, και ήταν μια νίκη πολύτιμη για την ψυχολογία όλων μας.

Μπορεί να μην μας έκανε η μπάλα το χατήρι σε δύο προηγούμενα, κομβικής σημασίας παιχνίδια, αλλά σήμερα μίλησε η ποιότητα των ποδοσφαιριστών, το πίσμα, ο τσαμπουκάς, το φιλότιμο.

Αυτή η νίκη δίνει ώθηση στα παιδιά για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος και των εννέα (9) αγωνιστικών που έχουν απομείνει και δίνει ξεκάθαρο μήνυμα, ότι όλα κρίνονται μόνο όταν τελειώσουν όλα τα παιχνίδια και όχι αρκετές αγωνιστικές πιο πριν!

Παρά το γεγονός ότι δεχτήκαμε ένα φθηνό γκολ στο 45',μπήκαμε στο 2ο ημίχρονο σοβαροί και τελειώσαμε το παιχνίδι με τρία γρήγορα γκολ στο 47, 49 και 55 αντίστοιχα. Δείξαμε δηλαδή την ανάλογη σοβαρότητα που έπρεπε σαν ομάδα, κάτι που έλλειψε στα δύο τελευταία παιχνίδια μας.

Η ομάδα παραμένει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας μαζέψει 49 βαθμούς, 15 είναι οι νίκες, 4 οι ισοπαλίες και 6 ήττες. Το επόμενο μας παιχνίδι είναι εκτός έδρας με την ομάδα των Βαρυάδων το ερχόμενο Σάββατο στις 15:30 μμ. Θυμίζουμε, ότι στην έδρα μας είχαμε έρθει ισόπαλοι 0-0!

** Αξίζουν συγχαρητήρια στον ποδοσφαιριστή μας Βαρτζιώτη Βασίλη, καθώς με τα σημερινά τρία (3) γκολ του έφτασε τα 22 στο πρωτάθλημα και πλέον είναι ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας. Ακόμη ένα κατόρθωμα για αυτόν τον πολύ καλό και ταλαντούχο ποδοσφαιριστή!!