Νέα

Η ομάδα μας εχθές πήρε τους 3 βαθμούς και έφτασε την 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 1 βαθμό διαφορά από τον 2ο και τον 3ο. Η συνέχεια δύσκολη, καθώς την Κυριακή αντιμετωπίζουμε εκτός έδρας την ομάδα του Μετσόβου.

Δείτε το φιλμ του αγώνα, φωτογραφίες και βίντεο.

Νικηφόρος ήταν ο τελευταίος επίσημος αγώνας της χρονιάς για την Θύελλα Κατσικάς. Επικράτησε εκτός έδρας αγώνας της Α.Ο.Αμέρου Μηλέας με 2 - 4. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Βασίλης Βαρτζιώτης που πέτυχε και τα τέσσερα γκολ της ομάδας.

Δείτε το φιλμ του αγώνα, φωτογραφίες και το βίντεο του 3ου γκολ.

Η ομάδα μας αύριο θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι την ομάδα των Αμπελοκήπων, στις 16:00 μμ στο γήπεδο της Κατσικάς.

Έτσι, η ομάδα μας θα δώσει ένα δυνατό τεστ και θα προετοιμαστεί κατάλληλα για τον τελευταίο αγώνα το 2014 στο Μέτσοβο με την ομάδα της Μηλιάς, στις 21 Δεκεμβρίου!

Δυστυχώς η ομάδα μας δεν κατάφερε να πλησιάσει περισσότερο τoυς πρωτοπόρους, καθώς ηττήθηκε σήμερα από την Μουσιωτίτσα και είναι στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 30 βαθμούς, 6 μακριά από την 2η προνομιούχο θέση και 11 από την κορυφή. Συνεχίζουμε, παρά το αποτέλεσμα και κοιτάμε όλοι το επόμενο παιχνίδι στο Μέτσοβο με την ομάδα της Μηλιάς.

*Ευχόμαστε περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή μας Βαρτζιώτη Γεώργιο!

Για την 16η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' Ερασιτεχνικής Κατηγορίας η ομάδα μας υποδέχεται στο Γήπεδο του Κατσικά την πρωτοπόρο ομάδα της Μουσιωτίτσας.

Προβλέπεται ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον και ελπίζουμε για ένα καλό αποτέλεσμα για την ομάδα μας.

Να είμαστε όλοι δίπλα στην ομάδα μας στην προσπάθειά της να πλησιάσει και άλλο την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Θύελλα Κατσικάς - Κέντ Μουσιωτίτσας
Θύελλα Κατσικάς - Κέντ Μουσιωτίτσας 14-12-2014