Τζούνιορς

Η αρχή είχε γίνει από το Σάββατο όταν τα Τζούνιορς Β' κέρδισαν άνετα εκτός έδρας. Π.Α.Σ.Γιάννινα Β' - Θύελλα Κατσικάς Β' (1 - 11).

Η συνέχεια έγινε την Κυριακή με τα Τζούνιορς Γ' να κερδίζουν άνετα και πάλι. Θύελλα Κατσικάς Γ' - Π.Α.Σ.Γιάννινα Γ' (8 - 0).

Το βίντεο από τη Κυριακή (λείπουν τα γκόλ του Παναγιώτη και το πρώτο του Ορέστη, συγνώμη παιχταράδες).

Την περασμένη Κυριακή οι ομάδες τζούνιορς μας αντιμετώπισαν τον ΑΟ Ανατολής. Οι μικροί μας επιστρέφοντας μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων και παίζοντας σε ένα βαρύ τερέν με ψιλόβροχο καθ' όλη την διάρκεια των δύο αγώνων κατάφεραν να έχουν και πάλι δύο νίκες. Η Β' ομάδα μας για άλλη μια φορά έδειξε ότι έχει ψυχολογία νικητή καθώς ενώ βρισκόταν πίσω στο σκορ με 3-2 έκανε την ανατροπή και νίκησε με 3-5. Η Γ' ομάδα επιβλήθηκε άνετα με 0-7 παίζοντας με ποιότητα και χαρακτήρα. Α.Ο. Ανατολής Β' - Θύελλα Κατσικάς Β' 3-5 Α.Ο. Ανατολής Γ' - Θύελλα Κατσικάς Γ' 0-7

Το περασμένο Σαββατοκύριακο οι ομάδες των Τζούνιορς έκαναν το απόλυτο με δύο ευρείες νίκες. Αρχικά το Σάββατο η Β' ομάδα νίκησε την ΑΠΣ Οι Τίγρεις Β' στο γήπεδό μας με 11-0. Ενώ την Κυριακή η Γ' ομάδα έπαιξε εκτός έδρας με την Π.Α.Ο. Κουτσελιού και κέρδισε με 2 - 9.

Θύελλα Κατσικάς Β' - ΑΠΣ Οι Τίγρεις Β' (11 - 0)
Π.Α.Ο. Κουτσελιού - Θύελλα Κατσικάς Γ' (2 - 9)

Τα γκολ από τον αγώνα της Κυριακής

Στους αγώνες του Σαββάτου (13/12/2014) οι ομάδες τζούνιορς κέρδισαν το ένα από τα δύο παιχνίδια που πραγματοποιήθηκαν. Οι Τζούνιορς Β' αντιμετώπισαν τον ΑΟ Βελισσαρίου και νίκησαν με 7-0. Ενώ οι Τζούνιορς Γ' γνώρισαν την πρώτη τους ήττα από τον Εθνικό Κιάφας με 1-9.

Οι μικροί συνεχίζουν να μας κάνουν περήφανους.

Η Β' ομάδα των Τζούνιορς μας είχε ένα εύκολο πρωινό το Σάββατο στην Ελεούσα. Χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία νίκησε 3-13. Η Γ' ομάδα αντιμετώπιζε, επίσης εκτός έδρας, την ΠΑΣ Γιάννινα Δ' την Κυριακή το πρωί. Αρχικά βρέθηκε πίσω στο σκορ με 4-2, αλλά δείχνοντας χαρακτήρα πήρε την νίκη με 4-5 στα τελευταία λεπτά.

Στιγμιότυπα και γκολ από τον αγώνα της Κυριακής.